^Врх
  
  
  
Get Adobe Flash player

Претрага

Анкета

Ако је велика казаљка сата (овог испод анкете) дугачка 10цм, колико брзо се њен врх помера?

Pi/6 cm/min - 13.6%
Pi/3 cm/min - 27.3%
10Pi cm/min - 27.3%
20Pi cm/min - 20.5%

Укупно гласова: 44
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno у: септембар 25, 2017

Ко је на мрежи: 43 гостију и нема пријављених чланова

Кодекс понашања

Правила понашања у школи

DSC05860DSC05857DSC05859

Ивана Димитрић Пешић 

Бон тон

ЈАВНИ ЧАС

У нашој школи је одржан јавни час о Бон тону.Овом приликом ученици су били у прилици да се подсете и упознају са правила лепог и пристојног понашања у свим ситуацијама свакодневног живота , као и кодексом понашања у школи.

Одржана је и интерактивна презентација у којој је било речи како се треба изражавати, понашати, комуницирати .Истакнуто је да свака установа има свој Бон тон који називамо „Кућни ред“.

Ученици су дискутовали о томе, како они могу допринети лепом понашњу у школи и на улици.Већина пристних сложила са чињницом да васпитање говори о нивоу нечије културе и да лепо понашање има за циљ да нам омогући да се пријатно осећамо у друштву, али и да не узнемиравамо друге непристојношћу.

Крај часа био је резервисан за радионицу “Примери из школе“.Ученици су давали своје мишњљње коментарисали поједине ситуације и давали предлоге које се односе на лепо понашање.

Сви ученици и запослени разговарали су о правилима која служе да помогну људима да живе једноставније.Сви заједно закључили су да је дозвољено да у великим количинама употребљавамо речи: МОЛИМ, ХВАЛА, ИЗВОЛИ, ИЗВИНИ. Љубазне речи не коштају ништа, а пуно значе.javni cas

Copyright © 2013. www.osvkaradzic.edu.rs Rights Reserved.