All for Joomla All for Webmasters
office@osvkaradzic.edu.rs
013 631 955

Свечани пријем ђака првака

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ПРИЈЕМА ПРВАКА БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА ДАНА  31.08.2022.године СА ПОЧЕТКОМ У  10:00   У ШКОЛИ.

Матурско вече

 Наша школа је 19. јуна била изузетно лепа и радосна. Сви присутни учинили су школско двориште посебним.

 Са осмехом на лицима окупили су се да испрате мале матуранте на прославу прве матурске вечери.

 Веома поносно кренули су на даљу прославу, поневши безброј успомена сатканих од искустава и доживљаја. Другарско вече наставило се у ресторану   Романтик у  Панчеву.

Разредне старешине Весна Стојановић  8/1, Весна Рајић 8/2, Зорка Бјелић 8/3, Зорана Рангелов 8/4 и учитељице Видосава Поповић , Славица Козаченков, Татјана Целин, Снежана Антонијевић као и цео колектив пожелели су им срећу у даљем школовању.

 

                                            

 

                                                                        

Испраћај генерације

Последњи наставни дан  за осмаке,10. јун, протекао је традиционално. У спортском духу, уз музику и трубаче прославили су успешно завршну наставну годину. Опраштали су се једни од других, од наставника, млађих другара.

Колектив им је пожелео срећу у даљем одрастању са жељом да корачају сигурно и достојанствено.

   

                                        

Акција - рециклирај

  Учешћем у пројекту ,,Сакупи и уштеди видећеш да вреди'' наша школа успешно прикупља, одлаже и шаље материјал на рециклажу. Прикупљају се папир,стакло,лименке  и пластика.

 Акција траје током целе школске године.

  Дана 16.06.2022.наша школа добила је на коришћење од ЈКП ,,Хигијена''  Панчево посуде намењене примарној селекцији рециклабирног неопасног отпада и то ПВЦ два већа контејнера и 3 мањe канте које ће се налазити у холу школе.

  Урош Дражевић  присутним ученицима одржао је кратку презентацију како треба разврставати отпад  и зашто треба рециклирати.

                                     

Мај - месец математике

Мај –месец математике је научно популарна манифестација која се већ више од десет година обележава у нашој земљи. Бројне школе узимају учешће кроз различите активности. Ове школске године одлучили смо се да организујемо математички квиз за најмлађе ученике. Питања на квизу била су из области занимљивих и шаљивих, а најпре логичких задатака. Пријављена одељења учествовала су екипно, и то у следећем саставу:

1-1 Андреј Грковић,Стефан Илић,Матеја Милићевић, Михајло Тодоровић;

1-2   Милош Барбара,Неда Костић, Милица Ристовић,Анђела Навала;

1-3   Искра Симијоновић, Страхиња Станојевић, Ђорђе Иванов, Никола Малетић;

2-2 Митар Гојковић, Огњен Младеновић, Ђорђе Гецин,Уна Гаврилов.

Ученици су се у неким питањима одмах снашли,а нека су остала отворене размишљалице. Како је квиз био и наградни,свака екипа добила је од школе слатко-слани пакет за своја одељења. А до следећеприлике размислите.