All for Joomla All for Webmasters
office@osvkaradzic.edu.rs
013 631 955

Матурско вече

Стигао је и тај 4.јуни 2024.године, крај осмогодишњег дружења између наставника и ученика наше школе .

Пригодним говором све присутне поздравио је директор школе Саша Тасић који их је подсетио на незаборавне тренутке у школи, али и на обавезе које ће их  пратити током живота. Све би било непотпуно да током тог периода није било учитеља, наставника који су их током школовања учили знању, као и животним мудростима.

      

Разредне старешине: Александар Виг, Зорка Миленковић, Драгана Маринковић, учитељице: Снежана Глумац, Дорика Журбан и Снежана Филиповић   испратили су их поносно, верујући да ће успети и да ће се храбро и одлучно суочити са свиме што им живот донесе.

Испратили смо још једну генерацију ђака осмака поруком:

"Никада не заборавите да је знање ваша најмоћнија алатка , наставите да учите, истражујете и растете''.

     

                      

Вуковци и ученица генерације

   Није лако бити најбољи ученик у школи. Својим радом и трудом су то и доказалиученици:  Пољак Андреа 8-2, Арсић Софија 8-2, Јањић Марко 8-3 и  Младеновић Уна 8-3.

Пољак Андреа  8-2 је у овој генерацији понела ласкаву  титулу ЂАКА ГЕМЕРАЦИЈЕ. Њу красе особине по којима је препознатљива: скромна, марљива,   искрена, а пре свега добар друг. Себи је поставила високе критеријуме што је резултат одличног успеха.

                                                                          

Испраћај матураната

 31.маја огласило се школско звоно које је и симболично значило крај осмогодишњег школовања још једне генерације наше школе. То је дан који увек буди емоције, сећања на сетне и безбрижне дане, дружења која остају заувек.

 Њихов последњи дан у овој школи протекао је у спортском духу и  уз музику су прославили завршну наставну годину.

 Разредне старешине: Александар Виг, Зорка Миленковић и Драгана Маринковић, као и колектив школе  пожелели  су им много среће у даљем школовању.

              

            

Риболов

На општинском такмичењу у спортском риболову, ученици наше школе  Немања Ђорђевић 7-3, Јован Суша 7-2 и  Вук Миловановић 7-2 , освојили су треће место.

                                               

Олимпијске спортске игре ученика

На дванаестим Олимпијским спортским играма ученика Републике Србије које су одржане у Новом Саду од 24. до 30. маја ученици наше школе су освојили две медаље.

Андреа Пољак 8-2, пливање, стил леђно, друго место.

Урош Ђуришић 8-2, џудо, треће место.