All for Joomla All for Webmasters
osvskaradzic@madnet.rs
013 631 955

Еколошка акција

Дана 15.10.2020.године , у дворишту наше школе је посађено 25 садница Сибирског бреста, које нам је даровала еколошка организација Покрет горана Панчево.Ученици,чланови еколошке секције су са радошћу прихватили ову акцију и у њој вредно учествовали, као и запослени на челу са директором Тасић Сашом. Акцији су се придружили и чланови Месне заједнице Старчево. Дрвеће ће улепшати школско двориште, обогатити га кисеоником и пружити хладовину под којом ће ученици моћи да слушају наставу у природи.

                                                         

Хуманитарни базар

Традиционална манифестација „Дечија недељаˮ ове године у читавој Србији обележена је под слоганом „ПОДЕЉЕНА СРЕЋА ДВА ПУТА ЈЕ ВЕЋАˮ.

Ученици и наставници Основне школе „Вук Стефановић Караџићˮ у оквиру Дечије недеље,која је посвећена даривању и хуманости организовали су Хуманитарни базар.

На Хуманитарном базару који је одржан 9.10.2020. године на пијачном платоу у Старчеву сакупљено је 105.000 динара за лечење оболеле деце.

Новац је прикупљен продајом ученичких рукотворина „маминих и бакиних слатких чаролијаˮ .У реализацији и организацији ове хумане акције свој допринос је дао и Дом културе из Старчева.

Хвала сваком појединцу који је допринео прикупљању новца и родитељима који су пружили несебичну подршку у реализацији самог базара.

Износ (по 35.000дин.) ће бити уплаћен на рачун Лане,Миње и Оливере у „Буди хуманˮ- фондација.

                                                                                                        УЧИТЕЉИЦА ВЕСНА ЂОРЂЕВИЋ

                                                                                                        РУКОВОДИЛАЦ СТРУЧНОГ ВЕЋА РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ

 

                                                                            

 

 

Хуманитарни базар у оквиру Дечије недеље

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ, ДРАГИ СУГРАЂАНИ

Ученици и наставници Основне школе,,Вук Стефановић Караџић'' у оквиру Дечије недеље, која је посвећена даривању и хуманости организује ХУМАНИТАРНИ БАЗАР на којем ће продавати своје рукотворине.

Приход од продаје ученичких радова биће употребљен у хуманитарне сврхе ,помоћ оболелој деци Србије.

Хуманитарна продајна изложба ученичких радова биће постављена 9.10.2020.године од 10 до 15 часова на пијаци у Старчеву.

Позивамо Вас да и Ви будете део ове хуманитарне акције и својим присуством пружите подршку за сакупљање новчаних средстава за лечење оболеле деце.

Ми ,,велики'' треба да будемо добар пример ,,малима'' како се постаје добар и хуман човек.

       НАСТАВНИЦИ И УЧЕНИЦИ

   ОШ,,ВУК СТЕФАНОВИЋ КАРАЏИЋ''

              СТАРЧЕВО

Online курсеви енглеског језика

Dragi đaci,

Obaveštavamo Vas da smo povodom početka nove školske godine u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili  besplatne online kurseve engleskog jezika.

ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pružaju odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.

Ukoliko ste đak V-VIII razreda i želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika pozivamo Vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva. 

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.