All for Joomla All for Webmasters
office@osvkaradzic.edu.rs
013 631 955

Ликовни конкурс

ЛИКОВНИ И ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС „ДОСТА СУ СВЕТУ ЈЕДНЕ ШУМАРИЦЕ 2020“

Спомен-парк „Крагујевачки октобар“ у Крагујевцу расписује
литерарни и ликовни

К О Н К У Р С

За ученике основних и средњих школа Србије и окружења на тему:

„Верујете да је добро јаче од зла“
Венко Андоновски

Облик литерарне и ликовне обраде по слободном избору.

Жири за литерарне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда; прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа.

Жири за ликовне радове доделиће девет новчаних награда: прву, другу и трећу за ученике основних школа од 1. до 4. разреда, прву, другу и трећу за ученике основних школа од 5. до 8. разреда и прву, другу и трећу за ученике средњих школа. Том прилико биће изабрана и школа са највећим бројем квалитетних радова и њој ће бити организована изложба у Музеју „21. октобар“ 18. децембра 2020. године.

Награде: прва – 12.000; друга – 10.000; трећа – 8.000 динара

Награде ученицима биће уручене на уметничкој манифестацији „Доста су свету једне Шумарице“, 27. новембра 2020. године у Музеју „21. октобар“ у Крагујевцу.

Ликовне радове слати поштом на адресу:
Спомен – парк „Крагујевачки октобар“ (за конкурс)
34000 Крагујевац
Кружни пут Десанкин венац бб

Литерарне радове, обавезно откуцане, не дуже од 3.500 карактера, Times New Roman 12, слати на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Сви радови морају бити потписани пуним именом, презименом и разредом ученика, затим називом, адресом, телефоном школе и именом и презименом предметног наставника и достављени до 1. новембра 2020. године.

Контакт тел. 034/ 335- 607
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
www.spomenpark.rs