All for Joomla All for Webmasters
office@osvkaradzic.edu.rs
013 631 955

Едукативна радионица "Да се чујемо срцем"

Ученица наше школе, Ирена Илић VI 3, је учествовала у едукативној радионици "Да се чујемо срцем" која одржана у ОШ "Стевица Јовановић" у Панчеву у организацији дефектолога из ШОСО "Мара Мандић".                        

Радионица је одржана са ученицима 5. разреда ове школе. У овом разреду се налази ученик оштећеног слуха и циљ радионице је био да се ученицима пружи што више информација о оштећењу слуха, узроцима његовог настанка и тешкоћама које изазива,како би ученици из одељењамогли што боље да разумеју свог школског друга. На почетку је ученицима приказана презентација о оштећењу слуха. Затим је Ирена са својом сестром и учеником ОШ "Стевица Јовановић" одељењу показивала дворучну азбуку и гест, а касније су комуницирали међусобно на знаковном језику. На крају радионице ученицима је пуштен спот песме" Заволи" приказан на знаковном језику и прављен је Пано позитивних порука.                                                                                                       

Радионица је била емотивна и испуњена позитивним осећањима. Захваљујемо се на сарадњи свим школама које су учествовале у овом заједничком пројекту, а посебно ШОСО "Мара Мандић" на дивној идеји радионице и реализацији исте. Радујемо се будућим заједничким пројектима.