All for Joomla All for Webmasters
osvskaradzic@madnet.rs
013 631 955

Предавање првацима о безбедности у саобраћају

       Агенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са МУП-ом, наставља да у школама едукује најмлађе како да буду што безбеднији и сигурнији у саобраћају.

      Дана 27.09.2018. нашим првацима саобраћајац Бабић  Данило је одржао предавање и поручио да се полицајцима увек могу обратити јер су они ту да се старају о њиховој безбедности и сигурности и да им буду прави пријатељи  кад год затреба.

Циљ ове акције која се спроводи више година уназад јесте да се деци на почетку основношколског образовања упознају са основним правилима понашања у саобраћају и да се на тај начин превентивно делује на безбедност деце у саобраћају.

Саобраћајни полигон за прваке

Дана 26.09.2018.у Бранковој школи град Панчево је обезбедио саобраћајни полигон за унапређење саобраћајног васпитања и образовања за све ученике предшколског и основног узраста. 

    Наши ђаци прваци су се кроз монтажни полигон за саобраћај упознали са основним правилима безбедног кретања у саобраћају, првенствено преко прелаза и упознати су са основним саобраћајним правилима.

ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК

   boravak 2

Као и предходних година и ове године продужени боравак ,,Звездице''је уписао нове полазнике. Они  ће боравити у прелепом амбијенту за које је ове године заслужна жена великог срца Маријана -Маја Стаменковић.Она је с пуно љубави осликала зидове просторија боравка.

   Надамо се да у нашем месту постоје  више оваквих људи који би могли својим доприносом омогућити нашој дечици срећније, веселије и безбрижније детињство.

           Од срца се захваљујемо свима у наше име и имена ових прелепих ђака.

                                    Хвала свима !

boravak 1boravak 3boravak 4

ПАНЧЕВАЧКЕ ЛАВИЦЕ

      Дана 13.09.2018.у нашој школи ученицима нижих разреда су се представиле ,,Панчевачке лавице'',које су у савезу Мажореткиња у Србији.

   Њихов рад се односи на гимнастику,балет,плес,мажорет плес,традиционалне и модерне мажореткиње, такмичења,...

  Њихов циљ је позивање деце на дружење,забаву,физичке активности да се деца опробају у различитим типовима плеса.

     Наши ученици су уживали у програму који су припремили,а неки су и заиграли.

mažuretkinje 13

"Кенгур без граница"

Дана 15.03.2018.одржано је Школско такмичење из математике за ученике првог разреда,,Кенгур без границе''.Учествовало је 30 првака.

Основни циљ такмичења  је популаризација математике. Циљ такмичења је и повећање интересовања за математику и природне науке, као и степена логичког и комбинаторног мишљења, разумевања текстова и примене стеченог математичког знања.

Ученици који су добили ПОХВАЛУ са овог такмичења су Савић  Ана  1/1 и Рамадановић Вељан 1/3.