All for Joomla All for Webmasters
osvskaradzic@madnet.rs
013 631 955

Додатни рад

       У школи је одувек развијена богата ваннаставна активност. У њој функционише прегршт секција које обогаћују живот школe. Готово сваки предмет прати и једна или више одговарајућих секција.

Наставници српског језика и учитељи воде драмску, рецитаторску, литерарну секцију.Наставници биологије воде eколошку а наставница Ликовне културу води ликовну секцију. Новинарска секција заживела је прошле године и до сад су изашла шест броја школских новина“Вучко“.

Резултати тих секција осим богагатог културног живота школе, честих приредби, помаже да нам школа изгледа лепше изнутра и споља, правећи изложбе,позоришне предстаставе, и помажу у стварњу бољег имиџа наше школе . Спортске секције за дечаке и девојчице (кошарка, рукомет, одбојка, фудбал) чине наше спортске терене у дворишту живљим јер се одатле увек чује ведар дух и навијања у спортским борбама

Еколошка секција одржава зелениш у школском дворишту у парку школе, повремено се бринући и о томе да се здраво хранимо. Математичка секција збраја и проблеме решава.. Историјска и географска секција су на својим фиктивним путовањима кроз време и простор, све док не дође време ђачких екскурзија када понешто од тих фикција и остваре. Секција из енглеског језика воли да се бави популарним текстовима песама, новинских чланака и сл. и тако нам приближе шта се у белом свету догађа.Млади Информатичари наше школе понели су многа признања и дипломе са Општинског,Покрајинског и Републичког такмичења.