Добродошлица првацима и забавиштанцима

„Радује се данас школа, будући јој стижу ђаци,

сви их редом поздрављају:

-ДОБРО ДОШЛИ НАМ ПРВАЦИ! “

Ученици петих разреда са својим учутељицама   су и ове године уприличили свечаност будућим првацима и њиховим родитељима. Занимљивом сценском драматизацијом и ритмичким наступом , пријем нових ђака почео је весело!

Ове школске године 2017./2018. уписано је 75 првака.Добродошлица директора школе, Саше Тасића малишане је учинила да се осете у новом школском амбијенту, врло поносно!

Прозивком учитељица: Алисе Ускоковић 1/1,Слађане Костић 1/2 и Весне Ђорђевић 1/3 наши првачићи су сигурним корацима приступали својој новој дружини. Раме уз раме, држећи се за ручице, са много поверења у учитељице које су их повеле ка школским клупама, смештали су се у школске клупе на којима је било прегршт поклона, али највеће задовољство су причиниле корпе пуне укусних слаткиша којима су се веома обрадовали!

Ове школске године 2017./2018.уписано је 54 предшколаца. У холу вртића ,,Кремен'' малишанима је директор школе Саша Тасић пожелео добродошлицу као и васпитачице Данијела Јајић,Ђурена Вељковић и Тамара Вељковић.

Забавиште

 

1/1

 

1/2

 

1/3